Spisestuer og salonger

 

 

 

 

 

 

 


Spisestue i ekte fjellfuru.
Bord og benker i krftig (60 mm) utførelse med villmarkskant langs sidene på bordplaten, ryggen og krakkesetet.
Stoler som støtter godt for ryggen med karakteristisk midtstokk som på bordet.
Salong i 30 mm villmarksbordog dekorative treplugger. Formstøpte puter i høy kvalitet. Trekkene blir sydd lokalt av Spesialsøm, og kan levere stoff fra Gudbrandsdalens Ullvare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Synketømmer er et "produkt" i fra den tiden hvor tømmeret ble fløtet nedover elvene. Tømmeret ble barket og lagt på isen, og når våren kom startet ferden nedover vassdraget. Dette var en reise som tok lang tid, og noe av tømmeret ble etterhvert så vanntrukket at det sank.

Spisestuer


Snipen


Etter mange år på havbunnen ble tømmeret vasket ut for harpiks, og på en måte konservert. Når materialet ble tørket, får de et helt spesiellt særpreg. Dette særpreget forsterkes ytterligere ved oljebehandling.


Storelid


På grunn av at tømmeret ble helt utvasket av harpiks, trekker det til seg store menger olje. Avhengig av hvor mye olje som blir påført, kan en justere fargespillet i treverket. Fargespillet går i sort, grått, grønt, brunt og rødt.
Øsebak


En liten utstilling laget i synketømmer, behandlet med naturell olje. Ved å bruke den vannslipte kanten på materialene på yterkant av benkeplate og for eksempel innvendig mot døsrspeilet, gir det et særpreg som kun synketømmer kan gi.
De forskjellige alternativene utformes etter kundens ønske.


Salonger


Øsebak

 


Hjørnebord storelid

 
Salongstol.

 
Skreddersydde løsninger
Høyre marg Snekkerverksted

 
Uvdal Snekkerverksted a.s
3632 Uvdal
Tlf.:  32743051
Mob:99558888
E-post: trelast@start.no
Nettstedet brukes publiseringsløsningen  etPublish